Arveprins Knud

Arveprins Knud
Manden der har inspireret vores gruppe ;)

søndag den 8. maj 2011

Den didaktiske relationsmodel - SKB

Den didaktiske relationsmodel

Læreforudsætninger:

I feltarbejde unge med anden etnisk baggrund 13-18 år er der blevet planlagt et SKB forløb, som er en massage leg, hvor de unge skal i kontakt med deres egen og andres krop. Det er for at skabe nærhed og tryghed ved det at røre ved det modsatte køn.

Rammefaktorer:

· I forløbet skal de unge i kontakt med eget køn og det modsatte køn og de vil blive guidet til hvad de skal gøre og hvordan. Legen fortsætter at der er plads til at kunne sprede sig, samt at underlaget er behageligt at ligge på, så det bliver en afslapning at få massage uanset relationer, køn, alder m.m.

Mål:

Målet med massage legen er at gøre de unge med anden etnisk baggrund mere trygge ved at være i berøring og bruge egen krop og se om der er dominans kønnene i mellem (om kvinderne føler sig underlagte).

Indhold:

1. En lille halv time:

Dreng + dreng skal lave franskbrøds legen - pige + pige skal lave franskbrøds legen. Dreng + pige skal lave franskbrøds legen.

Brødet skal æltes, rulles, formes, prikkes, og så skal der korn på toppen.

Målgruppe:

Målgruppen er en gruppe anden etnisk unge mellem 13-18 år fra en ungdomsklub i Ålborg og Randers. Disse to ungdomsklubber skal sammenlignes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar